byggfirma Ängelholm

Söker du efter en professionell byggfirma i Ängelholm? Då har du hamnat rätt! Kontakta oss på Badoro-AB för att ta del av våra erbjudanden idag!

byggfirma Ängelholm

Söker du efter en professionell byggfirma i Ängelholm? Då har du hamnat rätt! Kontakta oss på Badoro-AB för att ta del av våra erbjudanden idag!

byggfirma i Ängelholm

Byggnadsprojekt kan höja kvaliteten på tillvaron. Faktum är att man inte behöver lägga särskilt mycket krut och dyra pengar på det. Ofta kan ett mindre projekt bidra med en så pass stor förändring i vardagen att det gör skillnad. Vår byggfirma i Ängelholm är vi experter på att genomföra den här typen av förändringsarbeten hos människor. Vi är en byggfirma som arbetar för såväl privatpersoner och mindre projekt som företagskunder och omfattande arbeten.

Kontakta oss idag för att veta mer om hur Badoro-AB kan hjälpa dig!

Kommunikation

Vi tror på tydlig dialog. Vi finns alltid tillgängliga för frågor, och information om kostnad och projektets omfattning är tydlig.

Samarbete

Vi samarbetar bara med de bästa underleverantörerna. Detta gör att vi kan garantera våra kunder bästa resultat oavsett byggprojekt.

Behörighet och försäkring

Vi är certifierade för alla de byggprojekt vi utför. Vi har kollektivavtal med Byggnads och är välförsäkrade för att garantera vår egen och våra kunders trygghet.

Välkommen till vår byggfirma i Ängelholm!

Vi kan allt som du kan förvänta dig att en byggfirma i Ängelholm ska kunna, och lite till! I vår tjänstearsenal finns byggservice av flera olika slag. Du kan anlita vår byggfirma i Ängelholm för arbeten i såväl renovering, tillbyggnationer och nybyggnationer. Vi har dessutom stort engagemang för att bibehålla vår breda kunskap inom byggnadsyrket, och vi värnar om alla kundrelationer.

Läs mer om vår verksamhet och om våra tjänster nedan!

för att komma i kontakt med oss

Så funkar vi!

Många bitar ska falla på plats för att man, med hedern i behåll, ska kunna kalla sig Ängelholms bästa byggfirma. Vi väljer att kalla oss detta eftersom vi besitter de kvaliteter som vi vet krävs för att kunna göra ett gott jobb! Dessa här:

kompetens

Det spelar förstås ingen roll vilken typ av verktyg du har om du inte vet hur du ska nyttja dem. Badoro-AB är en byggfirma i Ängelholm med bred kunskap om både byggnadsbranschen och byggnadsarbeten. Vi vet hur arbetet ska bemötas för att bli så bra som möjligt.

Projektvariation

Vår erfarenhet och kunskap inom bygg har gjort att vi fått chansen att medverka på många byggen. Det har, genom åren, rört sig om väldigt många olika projekt som vi utfört för kunder av varierande slag. Allt från singelhushåll och mindre lägenheter till stora gods eller stora offentliga byggnader.

Kundrelationer

Utan kunddialog kommer man inte långt som byggfirma i Ängelholm. Därför har vi sett till att, förutom att erbjuda stadens bästa byggtjänster, också erbjuda den bästa kundservicen. Vi är övertygade om att transparens, välvilja och god kommunikation mellan företag och kund föder goda kundsamarbeten. Detta gäller förstås inte bara för byggfirmor i Ängelholm, utan i alla affärsrelationer.

Samarbetspartners

Vår byggfirma i Ängelholm har verkat i byggbranschen under många år. Under dessa år har vi samlat på oss såväl kunskap som goda samarbetspartners. Alla våra kunder erbjuds fina rabatter och kan räkna med att allt material och alla verktyg vi använder oss av håller högsta kvalitet.

Material och verktyg

Vi vill ogärna låta materialistiska, men faktum är att redskapen för en byggfirma i Ängelholm kan vara oerhört avgörande. Som nämnt ovan kan vi på Badoro-AB använda oss att de allra bästa produkterna i allt vi gör. Detta gäller såväl virke som inredning, och hammare som spik.

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig? 

4_rektangel@2x

Detta erbjuder vi!

Vad behöver du hjälp med? Släng ett öga på de tjänster som vår byggfirma i Ängelholm erbjuder. Om du inte finner vad du specifikt söker efter så kan vi garantera att vi, med största sannolikhet, kan hjälpa till med den byggutmaning du står inför. Ring gärna eller maila oss för att berätta mer om ditt projekt. Annars: Läs vidare!

Köksrenovering

Köket är utan tvekan ett av hemmets viktigaste rum. Hur ser ditt drömkök ut? Hos Badoro-AB hittar du en byggfirma i Ängelholm som levererar kök av varierande slag. I vår referenskatalog finns både mer påkostade kök, och kök av mer ekonomiskt sparsam karaktär. Kom gärna till oss med önskemål angående om hur ditt kök!

Takrenovering/Takbyte

Din fastighet ska huvudsakligen hålla tätt, och här är taket den största bidragande faktorn till hur det arbetet går. Vår byggfirma i Ängelholm utför renoveringar och byten av tak. Vi gör det för att regn och fukt hör hemma utanför, inte inuti, byggnaden!

Fasadrenovering

I kampen mot fukt och vatten som vill tränga in i fastigheten är det fasaden och taket som står vid frontlinjen. För att säkerställa att husväggarna är täta nog, och inte har sprickor och hålrum som gör att vatten läcker in, finns vi! Vår byggfirma i Ängelholm utför varje år flera fasadrenoveringar i staden med omnejd.

Badrumsrenovering

De flesta har en inre bild av hur deras drömbadrum ser ut, och dessa bilder kan variera kraftigt. Om inte annat så märks detta då man besöker badrum hemma hos olika människor. Variationerna är stora i både toalettsits, handfat, dusch/badkar och handdukstork. För att inte tala om hur mycket klinkers och kakel kan skilja sig i både färg och form. När du tar hjälp av vår byggfirma i Ängelholm för badrumsrenovering ser vi till att forma badrummet utefter din inre drömbild!

Altanarbeten

Man kan nästan tro att det, i Sverige, finns en tävling om vilken villaägare som har den finaste altanen. Runt om i landet anlitar människor skickliga byggfirmor för altanbygge och Ängelholm är inget som helst undantag. Mängder av människor vänder sig varje år till vår byggfirma i Ängelholm för att göra verklighet av sina altandrömmar. Vi är lyhörda och tar alltid fram en lösning anpassad efter kundens specifika önskemål.

Kontorsrenovering

En fin arbetsplats är en trivsam arbetsplats, och en trivsam arbetsplats är i sin tur en produktiv arbetsplats. Man kan alltså göra två gigantiska vinster då man tar hjälp av byggfirma i Ängelholm för kontorsrenovering: 1) Trivsel hos de som arbetar på kontoret. 2) Effektivitet och hållbar leverans från teamet (tack vare trivseln!). Det är med andra ord en god idé att anlita byggfirma i Ängelholm för kontorsrenovering. Det är en ännu bättre idé att anlita just Badoro-ABS byggfirma i Ängelholm!

ROT-avdraget

Du vet väl att du, som privatkund hos vår byggfirma i Ängelholm, kan nyttja ROT-avdraget på ditt arbete? Avdraget gör det möjligt för dig att enbart betala 30% av den totala arbetskostnaden som vi tar ut. Om du vill nyttja ROT då du tar hjälp av just vår byggfirma i Ängelholm behöver du inte tänka på några detaljer. Vi ordnar pappersarbetet och kommunikationen med Skatteverket!

Kontakta vår byggfirma i Ängelholm idag!

Hägrar drömköket, drömaltanen eller rent av den nybyggda villan runt hörnet? Vänta inte – Kontakta Badoro-AB och berätta om dina planer redan idag! Vi är en byggfirma i Ängelholm med många års erfarenhet av olika typer av byggprojekt. Vi gör jobbet – och vi gör det bra!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.